maandag 20 december 2010

Workshopje geven...

Afgelopen vrijdag mocht ik na lange tijd weer eens een workshop taart decoreren verzorgen! Heel leuk toen ik het afsprak, maar toen de datum eenmaal dichterbij kwam en de keuken nog niet af was werd het toch wel spannend. Als het nou nog om 4 of 6 taartjes ging was het wel te overzien, maar deze workshop moest er een worden voor maar liefst 23 personen! Gelukkig kende ik ze stuk voor stuk, het waren nl mijn eigen collega's! Twee dagen voor de workshop is de keuken uiteindelijk opgeleverd, en de dag ervoor kon mijn nieuwe oven dus meteen lekker aan de slag! En dat hij goed ingewerkt is lijkt me wel duidelijk, hij heeft bijna de hele donderdag aangestaan om de 23 biscuits te bakken. Mijn moeder heeft me gelukkig geholpen om alles op tijd af te krijgen. (Mam, bedankt nogmaals!)
Hoewel het best spannend was om zo'n grote groep te leren een taartje te vullen en bekleden, het was de moeite waard. De avond was heel gezellig, en iedereen ging naar huis met een leuk gedecoreerd taartje.

Ik sta normaal niet graag op de foto, maar ik was blijkbaar zo geconcentreerd bezig dat ik niet eens gemerkt heb dat ik veelvuldig op de foto ben gezet!

Niet te zuinig met de poedersuiker! Zo leuk om al die verschillende kleurtjes marsepein te zien.

Een deel van de taarten staat te wachten om gedecoreerd te worden.

Het resultaat, 23 trotse collega's met hun eigen taart.

Op naar de volgende workshop,
Groetjes Linda

1 opmerking:

 1. Heel graag gedaan, ik vond het erg leuk.
  En ik weet nu in elk geval hoe je de kapsels moet zagen.
  Da's mooi meegenomen !!!!!
  Liefs
  Mam.

  BeantwoordenVerwijderen