maandag 3 januari 2011

Nieuwe workshops 2011

Naar aanleiding van alle positieve reacties op de workshops van vorige maand, en de vele vragen naar nieuwe workshops, heb ik weer wat nieuwe datums gepland. Omdat veel geïnteresseerden hier meelezen zet ik het lijstje ook hier neer. De keuken is af, dus de workshops kunnen gelukkig weer gewoon bij mij thuis plaatsvinden. Dat scheelt weer een hele hoop gesjouw met biscuits, uitstekertjes en deegrollers!

Tielse taarten  workshops 2011

Valentijnstaart  11 februari  19.00 tot 22.00 / 22.30
Deze workshop bestaat uit het vullen, afsmeren en bekleden van een hartvorm taartje. Het leren werken met een impressiemat, maken van rozen en het schilderen van goud- en zilveraccenten op je taart.
De workshop is inclusief alle materialen, harttaart (ong. 8 pers.) en koffie en thee. Kosten € 40,-

Workshop vrije keuze 4 maart 19.00 tot 22.00 / 22.30
Deze workshop is vooral bedoeld voor diegene die al eerder een taartje gemaakt hebben, en op zoek zijn naar wat nieuwe decoratie tips en trucs. Bijvoorbeeld gebruik van impressiemat, siliconenmallen, tappits en boetseerwerk. De workshop is inclusief alle materialen, taartje (ong. 8 pers.) en koffie en thee.
Kosten € 40,-

Paasworkshop 22 april 19.00 tot 22.00 / 22.30
Deze workshop bestaat uit het vullen, afsmeren en bekleden van een vierkant taartje. Er wordt gevuld met een advocaatvulling en chocolade uiteraard voor Pasen. Hierna wordt het gedecoreerd in pasteltinten en boetseren we een vrolijke paashaas voor op de taart. De workshop is inclusief alle materialen, taartje (ong. 8 personen) en koffie en thee.
Kosten € 40,-

De workshops gaan door bij 4 inschrijvingen, er zijn 6 plaatsen per datum.
U kunt ook zelf een workshop (naar keuze) aanvragen, u moet dan wel een groepje van minimaal 5 deelnemers hebben. Leuk voor bijvoorbeeld een vriendinnendag, vrijgezellenfeestje of als verjaardagskado!
Graag aanmelden via: Tielsetaarten@live.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten