zondag 27 februari 2011

Award!

Afgelopen week kreeg ik van Laura, van de blog LovingLeiden, deze award! hartstikke lief, ik accepteer hem graag :-)
 
De Liebster Blog houdt in:
- Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
- Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
- Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
- Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.
(Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig.)

Nu mag ik de award doorgeven, eens even denken want er zijn zoveel blogs die ik graag lees! Als eerste schiet me meteen de blog van Ger te binnen: Hoorn des overvloeds Ger maakt altijd prachtige foto's en collages, en ook haar recepten zijn niet te versmaden!
De tweede die ik graag een award geef is Corina van De handwerktuin Niet alleen mijn schoonzusje, maar ook de allereerste blog die ik volgde. Ze heeft al wel veel volgers maar ach, een awardje meer of minder zal ze hopelijk niet erg vinden ;)
Laatste blog die ik een award toeken is het blog van Lia; Mijn hobbyblog Zij maakt net als ik gedecoreerde taarten, maar ook allerlei andere creatieve creaties. Een echte inspiratie vond ik vooral rond de feestdagen, wat een werk maakte zij daarvan!

Groetjes en tot blogs!

3 opmerkingen:

 1. Ooh, dank je wel. Ik zal daar later van de week even gevolg aan geven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi lieve Linda,

  Jij van Harte proficiat met je Liebster Blog award!

  Hardstikke lief dat je bij het doorgeven aan mij denk...
  Ik ben absoluut geen ondankbaar schepsel...
  maar ik neem nooit awards aan.
  In de meeste gevallen moet je dan ook nog een aantal dingen over jezelf opnoemen die andere bloggers nog niet van je weten...
  Wie mijn blog leest weet vast al veel over wat mij boeit in het leven, en jullie zijn me allemaal even lief en ik kom graag zo vaak mogelijk op jullie blogs kijken.....en kan/wil om die reden geen awards doorgeven.

  Ik heb deze woorden al vaker zitten tikken....
  denk dat ik maar eens een verzoekje in mijn sitebar ga plaatsen.

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je. Wat vreselijk leuk om te lezen!

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen