zondag 24 april 2011

De paasbrunch

Net zoals ongetwijfeld 99 % van de Nederlandse bevolking werd er bij ons in huis vanochtend (Ja, het was nog bijna een kwartier officieel ochtend) uitgebreid van de paasbrunch genoten! Beetje jammer dat ik om 7.00 al beneden zat met Sam, maar goed, morgen is het pas mijn beurt om uit te slapen.
Om de bijna 5 uur te overbruggen tot de paasbrunch besloot ik de oven aan te slingeren en lekkere éénhaps paascakejes te gaan bakken. Ik had nog van die gezellige paassnoepjes liggen, van die kleurstofbommetjes met een zo'n lekker hoog chemisch-smaakstof gehalte. Deze deden prima dienst als vrolijke decoratie op de icing.


Lekker zoet toch?

Naast de cakejes hadden we natuurlijk ook broodjes, fruit en vers sap. Maar dat was allemaal maar bijzaak voor Sam. Hij had alleen oog voor de chocolade paashaas die hij van zijn oma kreeg!

Daar wordt je toch vrolijk van!?

Nadat we Sam met veel zeep, washandjes en de hogedrukspuit ontdaan hadden van de chocolade zijn we naar het bos gefiets alwaar natuurlijk nog wat natuurfoto's werden gemaakt. Tenminste, op een aantal foto's van Sam staat soms een klein stukje natuur ;) De eerste paasdag was een groot succes, nu vast bedenken wat we morgen eens gaan eten... ehm doen, bedoel ik!

Groetjes Linda

3 opmerkingen:

 1. Wat is het toch een lekker vrolijk ventje!!! En de cupcakes zien er ook al zo vrolijk uit. :)
  Fijne tweede paasdag morgen, groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmmmmmmmmmmm heerlijk om te zien !!!!
  Zowel de vrolijke cakejes, als dat
  blije ventje.
  Gewoon om op te vreten.
  Morgen ook maar weer lekker genieten hoor.
  Groetjes Mam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier zitten we ook nog ff uit te buiken....

  Volgens mij maakt het allemaal niks uit wat jij op die Paasbrunch tafel zet......ALLE ogen zijn tóch gericht........op dit vrolijke lieve ventje met zijn guitige lach!!!

  Maar je kleurige zelfgebakken lekkernij mag er ook wezen hóór.....jij verdient het om 2de Paasdag een gat in de dag te slapen;-)

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen