zondag 24 oktober 2010

De kleine zeemeermin

Afgelopen week mocht ik weer lekker aan de bak voor het dochtertje van een collega! Zij is inmiddels al een (zeer gewaardeerde) vaste klant! Al voor de derde keer mocht ik haar verjaardagstaart maken. Dit jaar koos ze voor de kleine zeemeermin. En wat vond ik dat leuk, want ik zag meteen een leuke taart met zeebeestjes voor me, en ik was vroeger ook dol op de film van deze zeemeermin!
Aangezien ik mijn nieuwe bakblik van de beurs graag wilde testen werd het een hexagonvorm (zeshoek dus) met een puzzelplaatje erop. Ik heb dit keer de tijd eens opgenomen bij het maken van dat puzzelplaatje. Was eigenlijk wel nieuwsgierig hoe lang ik er over zou doen. Ik zal hem eerst laten zien:
Dit kostte me ongeveer 3 uur en een kwartier voor ik er tevreden mee was! Nu de taart nog in zijn geheel:
In totaal heeft het maken van deze taart bijna 8 uur gekost, en daarom is het dus maar goed dat het een hobby is, anders zouden dit soort taarten onbetaalbaar zijn ;) Ik kreeg net al een berichtje dat de taart goed ontvangen werd, dus wie weet tot volgend jaar Petra!

Groetjes Linda

4 opmerkingen:

 1. Hoi Linda,

  Wat een feest moet het geweest zijn voor Joëlle's 5de verjaardag om bij je visite met zo'n prachtige, heerlijke taart voor de dag te komen, en dan al voor het 3de jaar.....
  die taarten door jou gemaakt Linda blijven daar natuurlijk traditie......want zeg nou zelf, welke banketbakker maakt nou zulke mooeie kunstwerkjes van taarten....ik ken er geen.

  Fijne zondag en kusje voor Sam.
  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hij is prachtig geworden, Linda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat een uren hè! Is inderdaad maar goed dat we het allemaal zo leuk vinden, anders was het gauw klaar met de hobby. Maar hij is leuk geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap ; wat een kunstwerken zijn hier te zien !
  Fijne avond , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen