zondag 7 november 2010

Het begin is er

Sinds afgelopen vrijdag zijn wij de 'trotse' bezitters van een rode rioolbuis in onze huiskamer! Het project keuken is hiermee van start gegaan! Mijn handige vader neemt een aantal klussen voor zijn rekening die moeten gebeuren voordat de aannemer kan beginnen. De rioolbuis op onderstaande foto word uiteindelijk de afvoer voor de afzuigkap. En niet zomaar een afzuigkap... nee, we moeten een flinke afzuigkap van wel 1.20m hebben voor boven de BORETTI!!! Joehoe, hij komt er dus echt.Verder komen de volgende zaken van mijn verlanglijstje ook aan bod: een grote inbouwkoelkast waar stapeltaarten inpassen, veel bergruimte in de brede ladeblokken (ipv kastjes) een uitschuifsysteem in de hoekkast (ipv een caroussel) een cooker, inbouwvaatwasser en een designradiator MET ophanghaakjes voor je handdoek en theedoek wel te verstaan. We zijn nog steeds enigszins perplex dat ze daar 65 euro per haakje voor durven te vragen, maar ja wij zijn de gekken die het er ook nog eens voor gaan geven... Als je het doet moet je het goed doen hé!?
Ook de planken boven het ovenmeubel zijn er vast af, dus het ziet er wel wat kaal uit nu. Nog 3 weekjes en dan gaat het echte werk van start. Ik hou jullie op de hoogte.
Groetjes Linda

4 opmerkingen:

 1. o zucht, en ook al een kitchen aid....
  bofferd.;)
  geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! Wij zijn dus niet de enige met een slagveld in huis ;P Maar wat zal het mooi worden straks, we zijn heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. .....Whaw......laat ik maar meteen met de (keuken)deur in huis vallen..............
  ik ben stinkend jaloers;-)........ik smelt alleen al weg bij het woord Boretti!!!

  Oh, lieve Linda jij bent straks een keukenprinses met kroontje, als jij de nieuwe keuken in gebruik gaat nemen!!
  Wat moet dat een genot zijn om daar te bakken en te braden.

  Straks....en ook nu al ffffff in de ROMMEL maar dan heb je ook WAT als het allemaal op zijn plekkie staat.
  Ben er ook nog nieuwsgierig bij......dus....
  kan bijna niet wachten op het geweldige resultaat.

  Geef je vader maar alvast een groot compliment van mij, dit keer geen handige Harry, maar handige Joop;-)

  Lieve groet!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes/sterkte met alle verbouwperikelen! Jullie zijn zo'n keuken in elk geval wel waard. Die zal zeker goed gebruikt gaan worden!

  BeantwoordenVerwijderen