maandag 29 november 2010

Het is zover!

Na een paar weken wachten is het nu eindelijk zover, het begin van de nieuwe keuken. Maar helaas kan ik niet met mijn vingers knippen en de oude keuken op magische wijze laten verdwijnen... Dus eerst de oude troep slopen. Gelukkig kreeg ik hulp van mijn handige ouders, die wel van aanpakken weten! Het plan was om in twee dagen de oude keuken weg te halen, de onderdelen die via marktplaats verkocht waren eens goed te poetsen, meubels af te dekken, de lamp weghalen en de tegeltjes en het muurtje aan de zijkant weg te breken. Maar ja, toen we eenmaal goed op stoom waren lag aan het einde van dag 1 het muurtje al aan brokken in de achtertuin, de afzuigkap, kookplaat, afwasmachine en kastdeurtjes stonden netjes gesopt (door ma) op hun kopers te wachten en de noodkraan en fitting zaten op hun plek. Even een kleine impressie:

Kluspa aan het werk.

Het wordt al ruimer zonder keukenblok.
Genoeg stof (tot nadenken?)

Gezellig kun je het nu niet noemen. Wel ruim...

Vandaag was de eerste dag dat de aannemer aan de slag zou gaan, ware het niet dat de monteur die ons was toebedeeld zich vanochtend ziek meldde. Ook zijn de kopers van de afzuigkap en de keukenkastjes nog niet geweest. Hm, als dit maar geen voorbode is voor meer pech?!

Groetjes Linda

4 opmerkingen:

 1. ........Maar je kan er nog mee lachen zie ik...

  Het is een héél karwei,en die ruimte gaan jullie straks goed benutten....en als het soms even niet mee zit...denk dan maar alvast aan al het plezier wat jij over enkele weken van je droomkeuken, die dan werkelijkheid geworden is, zal hebben!!!

  Succes met alles!!!
  Lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me inderdaad voorstellen dat je je afvraagt of dit een voorbode is voor nog meer ellende... Maar het komt vast helemaal goed. Het eindresultaat wordt vast prachtig!

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou nou, een flink karwei is het wel! Maar ja, het moet eerst erger worden, wil het beter worden, toch? Hoe houdt Sam zich? Veel succes met de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Corina,

  Sam is lekker bij de oma's, dus veel merkt hij er niet van. Hij komt alleen even thuis 's avonds om te slapen! Ach ja, gelukkig is het een makkelijk ventje en vindt hij het allemaal best!
  Gr. linda

  BeantwoordenVerwijderen