zaterdag 16 april 2011

Daar word ik nou vrolijk van!

Gisteren lagen er bij thuiskomst twee pakjes op mij te wachten! Altijd spannend, vooral omdat ik helemaal niets besteld had. Wat zou er dan toch in zitten?
Het eerste pakketje bevatte twee bakboeken. Er is me namelijk gevraagd om voor het tijdschrift Mjamtaart! een boekrecensie te schrijven van deze boeken. Voor wie niet weet wat de Mjamtaart is; klik hier.  Leuk, want ik mag de boeken nog houden ook, kijk... daar word ik nou blij van!

Het tweede pakket was me helemaal een raadsel, maar bleek ook een inhoud van boeken te hebben! Bleek ik toch de gelukkige winnares te zijn van de prijsvraag van de website http://www.boekenbuzz.nl/. Eerlijk gezegd kan ik me niet eens herinneren dat ik hier ooit aan mee heb gedaan, maar het zal wel, je hoort mij niet klagen!
De volgende boeken zaten er in mijn verassingspakket:


Het reader's Digest boek bevat vier spannende thrillers waarvan ik nog geen idee heb wanneer ik die zou moeten lezen, dus die gaat op de stapel 'dingen die ik nog wil doen maar waar ik nooit aan toe kom'. Het aromatherapieboek is ook niet bepaald mijn ding, dus die gaat mee naar mijn werk. Het massagegedeelte kan daar vast wel eens van pas komen. En last but not least... Basic gebak en taarten. Wat een geweldig gaaf boek! Het is geschreven door Banketleraar Christophe Declercq en het heet dan wel basic, maar toen ik het vluchtig doorbladerde kwam het niet bepaald basic over, juist heel luxe en chique.
Wat dacht je bijvoorbeeld van tartes maison, eclairs, merveilleux, frangipanetaartjes en ga zo maar door.

Nou, ik ga lekker verder neuzen in al mijn nieuwe aanwinsten! Tenminste... zolang Sam nog slaapt.
Fijn weekend allemaal!


2 opmerkingen:

 1. Zomaar kadootjes ontvangen is erg leuk he?!
  :D Ik zal binnenkort eens een leuk pakketje voor je maken, heb nog een paar pleisters liggen die helemaal bij je blog passen ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk presentjes, daar kan je gelukkig nog
  blij van worden.
  En daar wordt ik dan ook weer heel blij van.
  Tot maandag, vergeet dat lieve leuke mooie
  presentje niet.
  Opa en oma kijken alweer naar hem uit.

  BeantwoordenVerwijderen