maandag 27 juni 2011

Hieperdepiep..... HOERA!!!

Onze Sam wordt komende donderdag alweer 1 jaar. Eindelijk weer eens een reden om een taartje voor onszelf te maken. De hele week was het slecht weer, dus ik heb met angst en beven het weerbericht in de gaten gehouden, en jawel hoor! Precies op zondagmiddag voordat de eerste gasten arriveerde brak er een prachtig zonnetje door!
Nu terug naar de taart, wat moest erop? Waar is onze kleine man nou echt dol op? Nijntje, dat lief, klein konijntje! Een deuntje dat inmiddels tot ons vast zangrepertoire hoort en wat hij direct herkent. Omdat mama limegroen en felblauw zo leuk vindt, moest de taart en de verdere feestaankleding die kleurtjes krijgen.


Om het feest compleet te maken moest er een heuse hapjestafel komen, dus naast de nijntjestapel heb ik een cupcake-toren en een appeltaart gebakken. Voor de kinderen (en ook heel wat volwassenen) was er een chocoladefontein met fruit en spekkies. Verder natuurlijk nog het vaste verjaardagsrepertoire bestaande uit stokbrood, kaas en worst-schalen, gehaktballetjes en ditmaal ook mini-hamburgertjes en garnalenspiesjes.


Speciaal voor de jarige moest er ook een taartje komen, dus heb ik een klein bolletje biscuit gebakken en dit gevuld met wat jam. Omdat het zo leuk is om een lekker knoei-foto van de eerste verjaardag te hebben, heb ik het taartje met toefjes blauwe(?!), jawel KNAL-blauwe slagroom versierd. Dat moet toch wel een lekkere knoeifoto garanderen he?

Nu op naar volgend jaar, heb er nu al zin in ;)
Groetjes Linda


3 opmerkingen:

 1. Alvast een gelukkige verjaardag! Wat een lekkere dingetjes allemaal, en de 'birthdayboy' nog het meest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is LEKKER!!
  Dit is LEUK!!
  Dit bijna jarig kereltje is LIEF!!!

  Op dit soort mama's ben ik dol...zie ik graag...
  die niet a la minute met die snoetepoetsers klaarstaan.
  Maar de jarige zijn gangetje laten gaan met voelen,proeven,kliederen,smeren, heerlijk alles ontdekken:-)

  En dat de visite het ook naar hun zin hebben gehad daar twijfel ik niet aan met al dat lekkers.

  Leuke taart, Linda.

  En voor a.s. donderdag ook nog veel verjaardags plezier!!

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sam. Weer een prachitge taart en die knoeifoto geweldig gr marga

  BeantwoordenVerwijderen