zondag 23 oktober 2011

I'm back

Hallo allemaal! Kennen jullie me nog??? Het is inmiddels een tijdje geleden dat ik hier afscheid nam, omdat ik even helemaal klaar was met alle drukte op prive- en taartgebied. Bijna 4 maanden om precies te zijn.
Maar zoals ik eigenlijk wel had kunnen voorspellen laat het taartvirus mij voorlopig niet los. Dus daarom maar weer eens een update vanuit het Tielse taartenland.
Wat heb ik zoal gedaan de afgelopen maanden zul je je misschien afvragen? Ten eerste heerlijk vakantie gehouden, kijk maar voor een kleine impressie:

Op taartgebied is het ook lekker rustig geweest, maar niet helemaal stil natuurlijk. Dit waren de resultaten:


Daarnaast werden er weer twee boekrecensies van mijn hand gepubliceerd in het taarttijdschrift: Mjamtaart:


En als klap op de vuurpijl zijn vriendlief en ik net 1 dag terug uit Londen, na twee daagjes heerlijk shoppen! En ook daar was weer genoeg op taart en cupcakegebied te vinden:
Op de eerste dag bijvoorbeeld, hebben we thee en cupcakes op bij Peggy Porschen. Deze dame maakt al jaren prachtige exclusieve taarten, schrijft taartboeken en bezit een heuse taartschool en deze roze tearoom die slechts 2 straten verderop van ons hotel zat:

Mmmm, heerlijke chocoladecupcake. Leuk detail: zelfs de kassabon was hier roze!

De kerstafdeling van Harrod's was ook al geopend, en bij deze wand vol kerstboomhangers heb ik zeker een kwartier staan kwijlen.

Prachtige etalage van Fortnum & Mason, een zeer exclusief warenhuis met alles op het gebied van koken, eten en serviesgoed.
Grote taarten in de etalage van de banketbakker.

En natuurlijk kwamen we niet met lege handen thuis...
Hier staan alleen de taartspulletjes, er was natuurlijk ook speelgoed voor Sam mee terug gekomen!

 En... tromgeroffel...het allerleukste vind ik zelf, een echt advent-huis. Het ging echt maar net in de koffer, en het was wat puzzelen om de rest van de spullen er nog bij te proppen, maar het is gelukt! Op de foto hieronder wordt het huis vast getest door Opa en Sam. Dit jaar is hij er nog wat te klein voor, maar ik verheug me al op volgend jaar als hij iedere ochtend een deurtje of raampje open mag doen en daar een snoepje of iets dergelijks uit mag halen!

Zo, hehe. Toch leuk om weer eventjes te vertellen over wat er zoals gebeurd is de afgelopen maanden. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om weer te lezen en de foto's te bekijken. De komende tijd staat er weer het één en ander op stapel, o.a. een bruidstaart en workshop, dus wie weet hoeven jullie niet heel erg lang te wachten op een nieuwe blog.

Groetjes Linda

2 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs leuk advents-huis!!! We komen hem gauw eens bewonderen. En leuk dat je er weer bent, want ik vind het erg leuk om te lezen allemaal! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk je weer terug te zien in blogland! Ik heb zitten genieten van je foto's! Leuk zeg, dat adventshuis!

    BeantwoordenVerwijderen