zaterdag 3 maart 2012

Als het maar roze is...

Maud droomde van een prinsessentaart voor haar vierde verjaardag, en uiteraard moest die roze zijn. Verder houdt elk vierjarig meisje natuurlijk van bloemetjes, vlinders, ruches etc. Heerlijk om weer eens zo'n meisjestaart te mogen maken. Driekwart van mijn uitstekers en vormpjes bestaat namelijk uit bloemen en andere meidendingen, dat maakt het decoreren gelijk al een stuk makkelijker.
Wie kent het niet; dingen waarbij je denkt; "Dat doe ik even" lopen vaak juist niet zoals je gepland had. Maar is de gedachte van te voren: "Hoe ga ik dat ooit afkrijgen en wanneer moet ik wat doen" , dan loopt het project juist als een trein. Tenminste dat is bij mij vaak het geval! Ook bij deze prinses gebeurde dat. Want zorg ik normaliter dat ik oppas heb geregeld voor Sam zodat ik enkele uren mijn handen vrij heb, ditmaal koos ik ervoor om de gok te nemen en de taart te maken terwijl hij zijn middagdutje deed. En slapen deed hij; wel drie uur aan een stuk, heerlijk! Dankzij een strakke planning en uitgebreide voorbereiding had ik de taart in vier uurtjes gebakken, gevuld en bekleed. Ziehier het zoete resultaat:


Ook kreeg is afgelopen week nog een aangename verrassing in de brievenbus; de nieuwe Mjamtaart. Hiervoor mocht ik weer twee boekrecensies schrijven. De eerste was over het boekje "Whoopies" en de tweede over het boekje "cupcakes en taarten decoreren". Naast dat ik het schrijven van deze recensies heel erg leuk vindt, mag ik alle toegezonden boeken houden. Voor iemand die kook- en vooral bakboeken verzameld is dat natuurlijk een geweldige bonus!

Tot de volgende blog maar weer! Groetjes Linda

1 opmerking:

  1. De prinsessentaart was een groot succes bij jong en oud! En smaakte net zo goed als dat 'ze' eruit zag. Bedankt, je maakte Mauds dag nog net een tikkie mooier!

    BeantwoordenVerwijderen