dinsdag 11 september 2012

Hieperderpiep...

Het is even geleden, dus ik heb flink wat in te halen om te posten hoor!
En laat ik dan eerst maar eens beginnen met mijn eigen verjaardagstaart. Geen marsepein voor mij dit jaar. Ik ben nog steeds zo verliefd op mijn taartrand dat er weer een 'pie' moest komen.
De reacties op de vorige bananen-roomtaart waren zo lovend dat ik die weer gemaakt heb, maar nu met geschaafde chocolade bovenop ipv pecannoten.
Dit zijn zelfgemaakte tompoucen, maar dan gevuld met aardbeienmousse.

Dit zijn zogenaamde 'bakkersballen' naar een recept van Rudolph van Veen. Gemaakt van restjes koek en cake aangemaakt met rum en jam en dan door de gesmolten chocolade gehaald.
Tja, moet ik nog meer zeggen ;) Ik werd dit jaar verrast met een uithangbord en een heuse cadeaumand, gevuld met leuke taartspulletjes en als klapstuk:     Alsof dat alles nog niet genoeg was mocht ik op mijn verjaardag mijn grote, kleine man voor zijn allereerste keer naar de peuterspeelzaal brengen! En zoals je ziet had hij er zin in. Daar ging hij helemaal trots met zijn rugzakje. 

 Hehe, dat zit er weer op. Ik ben dan wel geen twintiger meer, ik voel me nog best 'jong belegen'!
Tot de volgende blog! groetjes Linda

1 opmerking:

  1. Oei, we hebben wel wat gemist zo te zien. Nou ja, we halen dat vast nog wel in ;-) Stoere foto Sam (met net nog een kattenstaart) Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen