zondag 16 juni 2013

van alles en... nog wat

Deze blog geen uitgebreid verslag, maar een hoop achterstallige foto's! Te beginnen met deze Nijntje taart. Die is al maanden geleden verorberd door de jarige Meike en haar familie, helaas was ik vergeten om zelf een foto te maken. Gelukkig kreeg ik deze van de moeder van Meike dus kan ik hem toch nog laten zien;

 Dan nog wat (rommelige helaas) foto's van het maken van soesjes en eclairs, die verorberd zijn in onze nieuwe tuin, op wat denk ik de enige zonnige dag in maart geweest is! ik heb het programma frametastic ontdekt, dus gelijk maar eens wat probeersels plaatsen;Dan volgen wat foto's van het maken van een biscuit- of cakerol. het recept hiervoor vond ik bij blogster Laura op laurasbakery.nl

Je ziet vast wel dat de rol niet helemaal rond is, leermomentje is de gaarheid van het biscuit. Het heeft een paar minuten te lang gebakken waardoor het te bros werd en afbrak bij het oprollen. Dat deed overigens niets af aan de smaak!

En als laatste dan de bestelling die ik van de moeder van Sanne kreeg, een hele leuke opdracht, want wie houdt er nou niet van bloemen, vlinders, roze en alles wat meisjesachtig is :-)

ja... oeps ik weet het, beetje jammer van dat stopcontact...

Tot blogs maar weer! Ik zal proberen om jullie niet zo lang meer te laten wachten. (en... over twee weekjes is onze kleine man jarig, hij wordt alweer 3, dus dat beloofd wat!)

Groetjes Linda
2 opmerkingen:

  1. De cakerol ziet er lekkker uit!! En wat zijn de taarten en cupcakes voor Sanne leuk zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou je bent idd druk bezig geweest,het ziet er allemaal prachtig uit, vooal de taart voor Sanne wat een schatjes, echt heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen