dinsdag 14 oktober 2014

Gezinsuitbereiding

Juli en augustus waren dit jaar taartloze maanden, mijn zwangerschap zorgde er voor dat ik geen enkele zin had in het vertoeven in de keuken om te bakken of taart te decoreren. Laat staan de rommel op te ruimen of afwassen! Wat mij betreft mocht de kleine spruit snel komen, want de zwangerschap verliep op het einde niet al te soepel meer. Omdat Sam twee weken langer op zich liet wachten dan gepland, en de verloskundige me op mijn hart drukte dat de kans groot was dat het deze keer hetzelfde verhaal zou zijn was ik totaal nog niet ingesteld op de bevalling. Gelukkig werd mijn ongeduld beloond, en kwam de kleine spruit dus eerder dan verwacht. Ik mocht op 22 september mijn tweede zoontje Luuk in de armen sluiten!
Eerst maar eens een paar foto's van de kleine man:
 
 Dan volgen de traktaties die ik maakte om uit te delen op mijn werk toen ik met verlof ging;
Sam mocht op school cupcakes met een toef trakteren omdat hij grote broer geworden was, apetrots zit de koning op zijn troon! Ik maakte in de week voor de bevalling ook mooie cupcakes met marsepein, in de stijl van de babykamer, met uiltjes en egels. Deze waren voor de kraamvisite, maar belande dankzij manlief in de handjes van Sam's klasgenootjes. Had ik de doos maar groter en NOG duidelijker moeten merken he...
 
Vorige week ging ik Luuk showen op mijn werk, en omdat ik niet met lege handen aan wilde komen EN weer zin had om te bakken maakte ik deze taarten:
Het zijn nog niet zo heel veel baksels, maar er zit weer schot in de zaak! De komende tijd zal ik best druk zijn met mn mannen, maar zin om te bakken is er weer, dus hopelijk laat de volgende blog niet zo lang op zich wachten! 
Groetjes van een trotse mama!

2 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon, leuke foto's! En fijn dat je weer zin hebt om te bakken, leuke geboortebaksels! Geniet van deze mooie tijd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit Lin, en dan heb ik het niet alleen over de taarten en cupcakes ;) Veel liefs voor Sam en Luuk xxx

    BeantwoordenVerwijderen