vrijdag 10 september 2010

Lekker ouderwets

Van de week heb ik in de stad een leuke cupcake standaard gekocht. Dat ik deze al in het groot heb, en waarschijnlijk amper ga gebruiken maakte natuurlijk niet uit. Zo lang het met taart, cupcake of koekjes te maken heeft wil ik het hebben! Zo ook met het servies van mijn overgrootoma. Als ik eerlijk ben vind ik het motief wel heel erg ouderwets, maar het is zo leuk omdat het al zo oud is en bij een ouderwets servies horen ouderwetse cupcakejes!
Nog een reden dus om lekker te experimenteren in de keuken. Omdat Sam net in slaap was, en dat hopelijk ook een tijdje bleef had ik even de tijd om deze citroencupcakes met merenguecrème te fabriceren! Ik heb de crème een lekker oudroze kleurtje gegeven en de cupcakes verder versierd met wat glitters, bloemetjes en roze pareltjes. Simpel, snel klaar maar erg lekker.
 

Groetjes Linda

3 opmerkingen:

 1. Ha Linda,

  Ouderwets voert vandaag bij jou de boventoon, van het ouderwetse theeservies van overgrootoma(leuk!) tot ouderwetse cupcakejes met oudroze...

  Maar het ziet er wel heerlijk uit en een leuke manier van presenteren in je nieuwe standaard.

  En het moet in deze drukke dagen ook heerlijk zijn dat je kleine knulletje rustig slaapt en jij de handen even vrij hebt om met je grote hobby bezig te zijn.

  Groetjes en fijn weekeind van 'n ''oude taart'';-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee lekkere koekebakker,

  Hartstikke leuk om die mooie en vast en zeker ook lekkere cakejes naast dat theeservies
  "wat al heel wat jaren op onze zolder stond"
  op je blog te zien staan.
  Groetjes mam, ook een oude taart !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hè, die standaards! Ik heb er zelf drie (één grote, twee kleintjes) Heb ook moeite om dat soort dingen te laten staan...:)
  Je cakejes zijn leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen