vrijdag 16 december 2011

Afscheid nemen

Wat is dat toch moeilijk zeg. Gisteren was mijn allerlaatste werkdag als begeleidster op het dagactiviteitencentrum voor verst. gehandicapten. Hier heb ik de afgelopen 10 jaar met veel plezier gewerkt. Drie maanden terug besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Dus ik ging uitkijken naar een nieuwe werkgever, één die dan wellicht ook wat dichter bij huis zou zitten. Gelukkig vond ik die uitdagende nieuwe baan al snel, en daardoor kon ik na tien jaar in mijn allereerste en enige baan ooit ontslag nemen. Om geheel in mijn stijl te blijven bij de afscheidscadeautjes, heb ik voor mijn oud-collega's allemaal een koekjespot gemaakt.
Een wat? een bijna-koekjespot eigenlijk. Deze potten zijn gevuld met de ingrediënten voor een bakplaat vol lekkere koekjes. Je moet alleen zelf een ei en wat boter toevoegen. Ook wilde ik er een gezellig kaartje aan hangen, en ik wist meteen wie ik dat kon laten maken! kijk maar eens even hier: www.lovingleiden.blogspot.com
Binnen no-time had mijn zeer creatieve zus Laura deze prachtige, vrolijke labels ontworpen, geprint, aan elkaar geplakt en geknipt. Een top-leverancier dus! Ik wilde een gezellig lapje bovenop de potten, dus ging ik op een regenachtige zaterdag met Sam op de fiets naar de markt. Alwaar ik me ietwat vergiste in de benodigde hoeveelheid stof en ik uiteindelijk thuiskwam met genoeg stof om 150 potten te maken! Oeps...

Hier volgt het gezellige resultaat:Het afscheid was een mooie dag met een lach en een traan, en ik ben werkelijk overladen met kado's, bloemen en kaarten. Kijk maar:
 Mochten er collega's zijn die dit lezen... Bedankt!
En nu? op naar een nieuw avontuur!

Groetjes Linda

4 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit Lin! En wat ben je verwend zeg, al die kado's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed verwend zeg, leuk! En wat een geweldig idee, die koekpotjes. Veel succes en plezier in je nieuwe werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag kreeg ik de tip om voor een leuke verjaardagstaart contact op te nemen met u, maar ik kan nergens een emailadres of telefoonnummer vinden. Zou u contact met me willen opnemen? Alvast bedankt!
  M.vr.gr.
  Laura
  edowordt40@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen