zondag 19 februari 2012

HieperdePip

Hoera! Voor de moeder van een ex-collega. Zij werd namelijk 65 afgelopen week en kreeg ter ere daarvan een verrassingsfeestje. Aan mij de eer om de traktatie te verzorgen. 50 cupcakejes in vrolijke kleuren met het thema pip.
Het was al een tijdje geleden dat ik cupcakes maakte, maar ik vond het weer erg leuk om te doen. Je kan je lekker lang bezig houden met het freubelwerk, want die cupcakes zijn eigenlijk in no-time klaar. Ik heb dus één avond en één middagje zitten knutselen, en alle cupcake-bovenkantjes 's avonds op de versgebakken cakejes geplakt met vanillecreme.

Hoewel de meeste mensen bij het horen van Pip waarschijnlijk meteen aan het vrolijke vogeltjesservies denken, dwaalden mijn gedachten bij het maken af naar 'The Pips, en 'bijbehorende' Gladys Knight. En dankzij het nieuwerwetse snufje Youtube kon ik tijdens het uitrollen, kleuren en plakken van vrolijke vogeltjes luisteren naar een paar heerlijke klassiekers zoals "Midnight train to Georgia" en hun versie van "I heard it trough the grapevine".
Al met al een leuk project, en natuurlijk bleef het niet bij the Pips, maar kwamen Aretha, Oletta, Marvin en Otis ook nog even voorbij!
Tot de volgende blog!

2 opmerkingen: