vrijdag 21 september 2012

Mickey wie?

Linda, kan ik bij jou een taart bestellen?
 Tuurlijk, wat voor 1?
Een Mickey Mousse
 Hihi, dan weet ik al wat voor vulling er in moet, gniffel gniffel...

Oke, een hoog 'bakker heeft u ook worteltjestaart-gehalte', maar in plaats van Mousse moest het natuurlijk Mouse zijn, en de vulling was gewoon banketbakkersroom.

Leuk als mensen je na een tijdje nog weten te vinden, deze taart ging namelijk naar een hele gezellige collega waar ik afgelopen voorjaar mee mocht werken! Na een barbietaart voor dochter Maud, kreeg zoon Viggo ook een Tielse Taart, een eetbare dan welteverstaan ;)

Ow, en deze foto heb ik van haar facebook gepikt, dus ik ben niet verantwoordelijk voor het prikken van (goddank slechts 1) kaars in de taart ;) Hoe moet dat als hij 12 wordt?!

Verder heb ik ook nog een foto van een heerlijke chocolade mud-taart! Klinkt misschien niet echt aantrekkelijk (mud = modder) maar smaakt als hemelse modder hoor!

Hier kun je goed zien dat de taart niet door en door gaar is, dat zou hem juist heel droog maken. Hij is smeuïg, klef en superchocoladerig (ja dat is een woord) en de topping is een roomkaasglazuur.

Deze heb ik gemaakt omdat mijn schoonzus en zwager op visite kwamen, van hen kreeg ik nog dit superleuke iets verlate verjaardagscadeau helemaal uit zweden;

Leuk he, echte cupcake-theedoeken! Die mogen pronken in de keuken, maar niet gebruikt worden hoor, stel dat ze slijten dan moeten zwager en schoonzus helemaal terug naar Zweden om nieuwe te halen ;)

Fijn weekend, tot blogs!
Groetjes Linda

2 opmerkingen:

  1. Oh maar wij vinden het helemaal niet erg om nieuwe te gaan halen daar voor je! LOL. Enne... die taart was heerlijk! (maar de warme maaltijd hebben we 's avonds toch maar overgeslagen...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaja maak me maar weer belachelijk met mijn mickey mousse...haha. En dat kaarsje moest echt worden uitgeblazen maar heb ook nog foto's zonder hoor... Even zonder gekheid de taart viel erg in de smaak. Super mooi en super lekker. Ik ga vast nadenken voor maart want ik weet je te vinden hihi.
    Lieve groet, Margreet

    BeantwoordenVerwijderen