zaterdag 21 september 2013

100!

Hoera! het is feest, dit is blog nr. 100!

Dat is wel een cupcake waard toch? Helaas, niet deze... Deze waren voor collega Tom. Hij bestelde precies dezelfde cupcakes die ik de week ervoor op mijn werk trakteerde. Maar aangezien ik dat niet leuk vind, 2x hetzelfde maken... Mocht ik uiteindelijk mn eigen gang gaan. Het werden dus triple-chocolate cupcakes en vanille-stroopwafel cupcakes.
 Voor Viggo mocht ik een tractor taart maken. Liefst ook met dieren, die heb ik uiteindelijk op de zijkant gemaakt. Ik vond het zo'n leuk gezicht als ze door het hekje door keken.

Viggo vierde zijn verjaardag ook nog met vriendinnetje Iris, en voor die gelegenheid mocht ik 30 cupcakes maken in vrolijke kleuren. Ook deze waren heel leuk om te maken omdat ik de vrije hand kreeg. Dit maakte ik er van:

Om te vieren dat ik het bloggen al 100 berichten volhoud, heb ik een wedstrijd op facebook gezet. Diegene die de leukste, grappigste of meest ontroerende reden heeft om een ander met een taart te verrassen wint deze unieke taart. Heb je facebook? Doe dan mee!

Zo, nu op naar de tweehonderd! Fijn weekend allemaal, groetjes Linda2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je 100e berichtje, en al weer laat je super mooie (en ongetwijfeld ook lekkere) creaties zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeujj je 100ste blog! En ze blijven leuk om te lezen en prachtig om te zien. Erg lekker makend. Viggo was super blij met zijn tractor taart en ook de cupcakes vielen goed in de smaak. Dank je wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen